Derfor vælge en el kabinescooter 45 km/t.

Hvorfor købe en kabinescooter 45 km/t fra Ive-Car?

Der er mange gode grunde til at købe en el kabinescooter 45 km/t fra Ive-Car. Dels er en el kabinescooter et økonomisk fornuftigt transportmiddel der kommer med mange fordele, og dertil er service og økonomi i top, når du handler hos Ive-Car.

Kan bruges som kabinescooter til 2 personer

En el kabinescooter 45 km/t kan transportere op til 2 personer frem og tilbage. Her kan du altså let tage din partner eller en ven med, som så vil sidde trygt på sædet bag dig.

Professionel og pålidelig efter-køb service

Handler du hos Ive-Car er du sikret en god, professionel og pålidelig service. Her er der altid hjælp at hente både før, under og efter din handel, hvor du er sikker på at handle med en lokal fagmand, som også vil dig det bedste.

Hvilke regler skal man være opmærksom på?

I modsætning til mindre el kabinescootere, skal du have et kørekort for at køre en el kabinescooter 45 km/t. Her skal du enten have et kørekort til bil eller motorcykel, for lovligt at kunne køre elkabinescooteren. Dertil gælder der særlige regler for, hvor du må kører i din el kabinescooter. Du må for eksempel ikke køre på hverken cykelstier, motortrafikveje eller motorveje, hvor du dog gerne må køre på åben vej i byerne.

Læs alle regler for kabinescooter her .

 

Køb en smart elektrisk kabinescooter på IveCar.dk

Gå på opdagelse allerede i dag, og find din næste el kabinescooter. Gå på udkig online, eller besøg en af vores lokale forhandlere. Du er også velkommen i vores showroom i Glyngøre, ved forudgående aftale, hvor du kan se og prøve en el kabinescooter.

Lithium batterier der kan oplades fra enhver stikkontakt

Ejer du en el kabine scooter 45 km/t fra Ive-Car, kan du nemt oplade din kabinescooter fra hjemmet. Her behøver du med andre ord ikke investere i en dyr lade-stander for at oplade din el kabine scooter.

 

Hvordan er strømforbruget?

Strømforbruget i din el kabinescooter fra Ive-Car er meget lavt. Kabinescooteren er udstyret med en kraftig 2 kilowatts motor, men med et stort lithium batter på op til 5,04 kWh.
en fuld opladning vil således koste 15 kr. Og 12 øre, baseret på en kWh pris på 3 kr. Med en rækkevidde på ca. 90 kilometer giver det et forbrug på lidt under 17 øre pr. Kilometer.

 

Kraftig 2 kilowatt motor holder farten på bakker og i modvind

Motoren på din Ive-Car el kabinescooter trækker med 2 kilowatt. I forhold til mange andre modeller på markedet, betyder det, at du kan køre med større overskud på bakker og i modvind, uden at tabe betydelig fart, til gavn for dig selv og dine medtrafikanter.

 

El kabinescooter med varme

Sammenligner du din el kabinescooter med en scooter, er en af de helt store fordele ved en el kabine scooter, at der er varme heri. Her vil du sidde godt, lunt og trygt i kabinen i alt slags vejr, hvor du samtidigt kan vælge at skrue op for varmen, hvis du alligevel skønner at det er lige lovligt koldt udenfor.

Køb online i dag:

Indkøbskurv