Derfor vælge en el kabinescooter 30 km/t.

Hvorfor købe en kabinescooter 30 km/t fra Ive-Car?

En el kabinescooter er en elscooter som de fleste (hvis født før 1995), kan køre selv uden kørekort. Hos Ive-Car sælger vi flere topkvalitets el kabinescootere 30 km/t. Alle i farven rød og i højeste kvalitet.

Kan bruges som kabinescooter til 2 personer

En el kabine scooter 30 km/t kan anvendes af op til to personer samtidigt. En Ive-Car er udstyret med passagersæde, som er placeret bagved førersædet. En kabinescooter er derfor oplagt også for par. Vær opmærksom på, at børn under 5 år ikke må sidde på passagersædet uden at bruge sikkerhedssele.

Professionel og pålidelig efter-køb service

Hos Ive-Car er du altid sikker på at gøre en god handel. Kvaliteten på vores produkter er i top, og ligeså er priserne. Vi hjælper dig gerne med at servicere din nyindkøbte Ive-Car, samt guider dig til hvilket ekstraudstyr der kunne være ideelt for dig.

Hvilke regler skal man være opmærksom på?

Er du født efter 1995 skal du være opmærksom på, at en el kabinescooter 30 km/t kræver kørekort til knallert eller bil. For folk som er født tidligere, er dette ikke nødvendigt grundet gammel lovgivning. Derudover skal du være opmærksom på, at en kabinescooter med en maks hastighed på 30 km/t helst skal køre på cykelstier, og blandt andet ikke må færdes på motorveje eller motortrafikveje.

Læs alle regler for kabinescooter her .

Køb en smart elektrisk kabinescooter på IveCar.dk

Gå på opdagelse allerede i dag, og find din næste el kabinescooter. Gå på udkig online, eller besøg en af vores lokale forhandlere. Du er også velkommen i vores showroom i Glyngøre, ved forudgående aftale, hvor du kan se og prøve en Ive-Car.

Lithium batterier der kan oplades fra enhver stikkontakt

Køber du en el kabinescooter 30 km/t, kan du spare mange penge på udgifter til benzin. Alle modeller fra Ive-Car kører på el, og kan oplades i en helt almindelig stikkontakt hjemme hos dig selv, eller på arbejdet. Samtidig med at du sparer penge ved at køre på el, frem for fossile brændstoffer, skåner du også nærmiljøet for støj og udstødningsgasser.

Kraftig 2 kilowatt motor holder farten på bakker og i modvind

Motoren på din Ive-Car el kabinescooter trækker med 2 kilowatt. I forhold til mange andre modeller på markedet, betyder det, at du kan køre med større overskud på bakker og i modvind, uden at tabe betydelig fart, til gavn for dig selv og dine medtrafikanter.

El kabinescooter med varme

En af de mange fordele ved en el kabinescooter er, at du her kan sidde trygt i kabinen og holde varmen præcis som i en bil. Her er du altså ikke på samme måde udsat for vind og vejr, som hvis du kørte på almindelige scootere.

Køb online i dag:

Indkøbskurv