Kabinescooter fra Ive-Car

kabinescooter til 2 personer uden kørekort

 Med en Ive-Car kabinescooter til 2 personer uden kørekort kan du nyde friheden på vejen uden begrænsninger. Kabinescootere med en topfart på 30 km/t kan nemlig køres uden kørekort, hvis du er født før 1995.

De rummelige kabiner betyder, at uanset hvilken model du vælger, kan du lovligt medbringe en medpassager. 

Værd at vide om kabinescooter til 2 personer uden kørekort

Du skal som udgangspunkt køre på cykelstien. Dog skal du trække ud i højre side af kørebanen på vejen, hvis der på cykelstien ikke er plads til modkørende eller hvis der ikke er en cykelsti. Du må ikke køre på motorveje eller motortrafikveje i en 30 km/t kabinescooter.

Kabine scooteren skal registreres som lille knallert med en gul knallert-nummerplade. Der er ikke registreringsafgift forbundet med registreringen, blot et engangsbeløb for nummerpladen.

Du skal tegne en lovpligtig ansvarsforsikring og evt. en kaskoforsikring, som dækker tyveri eller skader på din kabine scooter. Eventuelle forseelser i en kabine scooter 30 km/t har ikke indflydelse på dit bil- eller motorcykelkørekort.

kabinescooter 2 personer

Prøv en Ive-Car kabinescooter til 2 personer

At du ikke har noget kørekort behøver ikke være en hindring for at kunne få en kabinescooter og opnå friheden til at tage på tur, når du vil.

En kabinescooter med en topfart på 30 km/t kan køres uden kørekort, og vi vil med glæde tilbyde en gratis og uforpligtende prøvetur, inden du beslutter dig for, hvilken du skal have. 

Er du i tvivl om, hvilken model, du skal have?

Ive-Car kabinescooter fås i to modeller; Ive-Car Sport (den kompakte og sporty model) og en Ive-Car PLUS (den større og luksuriøse model). Er du i tvivl om, hvilken model der bedst passer dit behov, skal du endelig kontakte os, så vi kan hjælpe dig godt videre.

Ive-Car importeres af TMP, og du er mere end velkommen til at ringe til os på +45 97 74 07 33, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning i din beslutningsproces.

kabinescooter modeller

Indkøbskurv