Kabinescootere

El kabinescooter fra Ive-Car

Leder du efter en el kabinescooter, der kan holde dine driftomkostninger nede uden at gå på kompromis med komfort, rummelighed og rækkevidde? Så er du havnet det helt rigtige sted. En Ive-Car el kabinescooter er ikke bare et transportmiddel – det er din billet til nye spændende eventyr!

Bæredygtig og økonomisk kørsel

Med en el kabinescooter fra Ive-Car kan du nyde kørslen uden at forurene miljøet. Vores eldrevne køretøjer er designet til at være energieffektive og udlede nul emissioner under kørsel, hvilket gør dem til et godt grønt valg for både dig og planeten. 

Andre nævneværdige fordele inkluderer den lave kilometerpris. Det koster nemlig ikke særligt meget at lade en Ive-Car fuldt op, og nogle af modellerne har en rækkevidde på helt op til 150 km på en enkelt opladning. 

el kabinescooter

Prøv en el kabinescooter

Uanset om du ønsker rummelighed, masser af komfort eller ekstra lang rækkevidde, så har vi den helt rigtige kabinescooter til dig. 

Book en gratis og uforpligtende prøvetur og oplev forskellen med en Ive-Car kabinescooter.

Ive-Car importeres af TMP i Glyngøre, og her sidder vi klar til at hjælpe med at arrangere en gratis prøvekørsel. Book via knappen nedenfor eller giv os et kald på +45 97 74 07 33.

Kabinescooter 30 km/t eller 45 km/t?

Ive-Car kabinescooter fås både med en topfart på 30 km/t og 45 km/t. Der kan være flere ting, der er værd at overveje, når du skal finde den bedste kabinescooter til dit behov. Det handler både om dine kørselsbehov og om lovgivning.

Vi har samlet en række gode råd i indlægget her, der kan hjælpe dig godt videre med din beslutning, så du kan tage på en masse nye, spændende eventyr. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. 

Indkøbskurv