Kabinescootere

El kabine scooter fra Ive-Car

Er du på jagt efter en elektrisk kabinescooter, der sikrer lave driftsomkostninger uden at gå på kompromis med komfort, rummelighed og rækkevidde? Så er du kommet til det rette sted. En Ive-Car el kabine scooter er mere end bare et transportmiddel – det er nøglen til spændende nye eventyr!

Bæredygtig og økonomisk kørsel

Med en eldrevet kabinescooter fra Ive-Car kan du glæde dig over kørslen uden at belaste miljøet. Vores eldrevne køretøjer er designet til at være energieffektive og udlede nul emissioner under kørsel, hvilket gør dem til et godt grønt valg for både dig og planeten. 

Derudover kan du drage fordel af den lave kilometertakst. Det er nemlig overkommeligt at oplade en Ive-Car fuldt ud, og visse modeller kan køre helt op til 150 km på en enkelt opladning.

el kabinescooter

Prøv en el kabine scooter

Uanset om du prioriterer rummelighed, komfort i overflod eller en ekstra lang rækkevidde, har vi den perfekte kabinescooter til dine behov – her får du nemlig det hele. 

Tag en gratis og uforpligtende prøvetur og mærk forskellen med en Ive-Car kabinescooter.

Ive-Car importeres af TMP i Glyngøre, og her sidder vi klar til at hjælpe med at arrangere en gratis prøvekørsel. Book via knappen nedenfor eller giv os et kald på +45 97 74 07 33.

El kabine scooter 30 km/t eller 45 km/t?

Ive-Car kabinescooteren er tilgængelig i både 30 km/t og 45 km/t modeller. Når du skal vælge den bedste kabinescooter til dine behov, er der flere faktorer at overveje. Dine kørselsmønstre og lovgivningen spiller begge en vigtig rolle.

Vi har samlet en række gode råd i indlægget her, der kan hjælpe dig godt videre med din beslutning, så du kan tage på en masse nye, spændende eventyr. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. 

Indkøbskurv