3 hjulet scooter

3 hjulet scooter fra Ive-Car

Leder du efter en 3 hjulet scooter, der kan holde dine driftomkostninger nede uden at gå på kompromis med rummelighed, komfort og rækkevidde? Så er du havnet det helt rigtige sted. En 3 hjulet scooter fra Ive-Car er nemlig ikke bare et transportmiddel – det er din billet til nye spændende eventyr!

Bæredygtig og økonomisk kørsel

Med en 3 hjulet scooter fra Ive-Car kan du tage på nye eventyr med god samvittighed. kabinescooterne er nemlig designet til at være energieffektive og udlede nul emissioner under kørsel, hvilket gør dem til et godt, grønt valg for både dig og planeten. 

Andre nævneværdige fordele inkluderer den lave kilometerpris. Det koster nemlig ikke særligt meget at lade en Ive-Car fuldt op, og nogle af modellerne har en rækkevidde på helt op til 150 km på en enkelt opladning. 

3 hjulet scooter

Prøv en 3 hjulet scooter

Book en gratis og uforpligtende prøvetur og oplev forskellen med en Ive-Car kabinescooter. Uanset om du ønsker rummelighed, masser af komfort eller ekstra lang rækkevidde, så kan vi finde den helt rigtige kabinescooter til dig. 

Ive-Car importeres af TMP i Glyngøre, og vi sidder klar til at hjælpe dig med at arrangere en gratis prøvekørsel. Book via knappen nedenfor eller giv os et kald på +45 97 74 07 33.

Kabinescooter 30 km/t eller 45 km/t?

Ive-Car kabinescooter fås både med en topfart på 30 km/t og 45 km/t. Der kan være flere ting, der er værd at overveje, når du skal finde den bedste kabinescooter til dit behov. Det handler både om dine kørselsbehov og om lovgivning.

Vi har samlet en række gode råd i indlægget her, der kan hjælpe dig godt videre med din beslutning, så du kan tage på en masse nye, spændende eventyr. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. 

Indkøbskurv