3 hjulet bil

3 hjulet bil fra Ive-Car

3 hjulet bil, tuk tuk, kabinescooter – kært barn har mange navne, og det er ikke uden grund, at de har vundet indpas i Danmark. En 3 hjulet bil er ikke som en almindelig bil. Det er en kompakt størrelse, som dog stadig er rummelig nok til at have plads til bl.a. indkøbsposer og en medpassager. 

Du kan vælge mellem to modeller; Ive-Car Sport (kompakt og sporty) og Ive-Car PLUS (stor og luksuriøs). Begge modeller fås med en topfart på 30 km/t eller 45 km/t, samt en standard eller stor batteripakke. 

Bæredygtig og økonomisk kørsel

En 3 hjulet bil er det ideelle valg for dem, der søger en køretøj med et lille fodaftryk, men stadig ønsker komfort og sikkerhed.

En kabinescooter fra Ive-Car tilbyder en perfekt balance mellem manøvredygtighed og stabilitet, hvilket gør dem velegnede til både bykørsel og ture på landet. Uanset om du pendler til arbejde eller udforsker nye destinationer, vil den gøre hver køretur til en fornøjelse.

3 hjulet scooter

Prøv en 3 hjulet bil

Book en gratis og uforpligtende prøvetur og oplev forskellen med en Ive-Car kabinescooter. Uanset om du ønsker rummelighed, masser af komfort eller ekstra lang rækkevidde, så kan vi finde den helt rigtige kabinescooter til dig. 

Ive-Car importeres af TMP i Glyngøre, og vi sidder klar til at hjælpe dig med at arrangere en gratis prøvekørsel. Book via knappen nedenfor eller giv os et kald på +45 97 74 07 33.

Skal jeg vælge 30 km/t eller 45 km/t?

Kabinescooterne fås både med en topfart på 30 km/t og 45 km/t. Der kan være flere ting, der er værd at overveje, når du skal finde den bedste kabinescooter til dit behov. Det handler både om dine kørselsbehov og om lovgivning.

Vi har samlet en række gode råd i indlægget her, der kan hjælpe dig godt videre med din beslutning, så du kan tage på en masse nye, spændende eventyr. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. 

Indkøbskurv